Sometimes the most productive thing you can do is relax.

Ontspan je niet voldoende of – nog erger – helemaal niet, dan ben je vatbaar voor heel wat kwaaltjes. Je gaat immers door je energievoorraad zitten en dat heeft heel wat effect op je functioneren.

  • je concentratie neemt af
  • je humeur is niet zo best
  • je komt makkelijk bij want je grijpt vlot naar comfort food als je moe bent

Adem. Ontspan. Herleef.

Op tijd en stond ontspannen, ademen, je tijd nemen, doet je herleven. Het geeft je energie en je kan de dag beter aan. Het maakt je sterker. Hou daarom in het oog dat je niet voortdurend teveel vraagt van jezelf want dan krijg je vroeg of laat de rekening gepresenteerd. Burn-out, depressie, … het zijn niet voor niets de ziektes van deze tijd. We voelen ons toch ook zo makkelijk schuldig als we eens tijd voor onszelf nemen.

Today is a good day

Vandaag is een goeie dag om te starten met meer aan jezelf te denken. Want onthoud: als jij niet voor jezelf zorgt, dan kan je ook niet voor anderen zorgen. Trek onder de middag bijvoorbeeld een half uurtje uit om in de natuur te wandelen. Of start met mediteren, of met yoga, of boek een afspraak bij Your Moment! 😉 Alles wat jou rust geeft is goed. Stel het alleen niet uit en doe het regelmatig. De voordelen zijn talrijk:

  • je kan je beter concentreren
  • je immuunsysteem gaat beter werken, je wordt dus minder snel ziek
  • je gemoedstoestand verbetert

Relax. Recharge.

Deel deze post.

Els, je bent een prachtige dame waar iedereen zich super bij voelt. Heel erg bedankt. Ik voel me op wolkjes!

NATHALIE DE COCK

Vanmorgen een ontspanningsmassage gehad. Zalig genoten! Met wat een passie dat Els haar job doet: een topper! Dankjewel!

PASCALE DELCROIX

Deze voormiddag heerlijk genoten van een ontspanningsmassage. Ik kom zeker terug!

KIM BAYENS

Els is een hele lieve dame die alles in het werk stelt om je de nodige quality time te bezorgen. Ik was echt toe aan een flinke portie ontstressen. Door een deugddoende massage was ik na een uurtje volledig ontspannen. Een bezoekje aan Your Moment zou eigenlijk op regelmatige basis op de agenda moeten staan. Het is echt een weldaad voor lichaam en geest. Dankjewel Els.

JILL GEENS

Neem je tijd. Verwen jezelf. Dat verdien je.