Your Moment

Om van te genieten

Zelfzorg moment van Els Haest van Your Moment in Wuustwezel.
Verse kruiden in de tuin van Your Moment Wuustwezel voor thee. 
&
Els Haest van Your Moment zorgt voor de nodige zelfzorg met verse thee uit eigen tuin.

Een moment van zelfzorg
en ontspanning

Zelfzorg is voor mij meer dan een massage of een verzorging. Het is het gewicht dat van je schouders valt, de rust die je innerlijk ervaart en uiterlijk uitstraalt, de tijd die je even in jezelf investeert.

Waardevol en vol gelukzaligheid. Wanneer je dat voelt, spreek ik over zelfzorg. Dan ben je uitgerust, sta je terug sterk in je schoenen en ga je met opgeheven hoofd de wereld tegemoet.

Met Your Moment wil ik die beleving meegeven, wanneer je binnenwandelt voor een massage of een voetverzorging. Met Your Moment creëer ik die ‘meer’ voor jou.

Ervaar jij pijn, vermoeidheid of stress van je tenen tot in je kruin of zoek je een plek die tijd besteedt aan jouw zelfzorg? Dan ben je steeds welkom.

Your Moment
Om van te genieten

Zelfzorg voetmassage gegeven door Els Haest van Your Moment Wuustwezel.

Met respect voor je hele lichaam

Van je hoofd tot aan je tenen. Bij Your Moment breng ik je lichaam en geest tot rust. En wat je vanbinnen voelt, zal je vanbuiten tonen.

Wat ik belangrijk vind?

Dat een lichaamsmassage past bij jou als persoon, zowel vanbinnen als vanbuiten. Waar wringt en trekt het, wat ervaar je gedurende de dag. Ik luister graag naar wat jij voelt en pas mijn massage aan op maat.

Op het einde van de rit valt de druk van je schouders en adem je weer rustig.

Zelfzorg tot in de toppen van je tenen

Voetverzorging zorgt voor de wortel van je lijf. De basis waarop je heel de dag staat. En die basis moet nog een tijdje mee.

Om te zorgen dat je voeten even snel lopen als je hersenen denken, zet ik ze terug in form. Van de hiel tot de toppen van je tenen.

Wat voel je na een verzorging? Een gewicht dat van je voeten valt. Zelfs bij mensen die maar een klein beetje eelt hebben, iets te lange nagels of een te droge huid, doet een voetverzorging meer dan je denkt.

Zelfzorg rugmassage gegeven door Els Haest van Your Moment Wuustwezel.

Your Moment
Om van te genieten

Een moment om te geven

Ken je iemand die echt wat zelfzorg verdient of nodig heeft?

Geef een fijn moment met Your Moment. Een uniek cadeau voor je mama, zus, vriendin, tante of nicht.

Cadeaubon voor voetverzorging of
lichaamsmassage door Els Haest

Wanneer zelfzorg verbindt

Els is een super hartelijke en warme vrouw die echt alle tijd neemt voor jou. Ik heb intens genoten van haar massage, die duidelijk vanuit het hart en kundig gegeven werd. Toen mijn dochter een ingegroeide nagel had, maakte Els ook meteen tijd voor haar. Een vrouw met het hart op de juiste plaats. Bij Your Moment is het echt genieten van jouw moment.

Barbara R.

Ik ben hier geweest een paar weken geleden, voor ik een massage kreeg werd er geluisterd naar wat mijn wensen waren en of er iets was waar ze rekening mee moest houden. Ik vond het een zalig ontspannende massage, vooral van de warmte-elementen ben ik helemaal fan! Een leuke kennismaking, ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Kimberly S.

Wat een aanrader! Dankzij een cadeaubon kwam ik bij Els terecht, wat ben ik gelukkig! Na zo een moment van ontspanning, genieten, rust, verwennerij... kan je enkel aan een volgende afspraak denken! Mij zie je zeker terug! Een zachte aanpak, geuren die helemaal bij je passen, rustgevende muziek... Genieten gewoon! Niet twijfelen, gewoon gaan!!

Carrera N.

Toen ik aan kwam bij Your Moment heb ik met Els een persoonlijke babbel kunnen voeren over wat me momenteel bezighoudt. Heel rustgevende sfeer in haar gezellige praktijk. Nadien heb ik ten volle kunnen genieten van een deugddoende massage waar ik nog de hele dag van kon nagenieten. Top(madame)!

Jill J.

Your Moment
Om van te genieten

Privacy PolicyAlgemene voorwaarden
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.