Laden Evenementen

Ken je KernTalenten – hoe kiezen voor een leven dat past bij wie je écht bent

Kinderen die verkeerde studiekeuzes maken, burn-out of bore-out als groeiend probleem, te veel mensen die zich schikken in ongunstige (werk)situaties of vastlopen in een relatie, labels en hokjes die je beperken…  Zo jammer van je kostbare lééf-tijd. Dit hoeft niet zo te zijn!

“Vertel me waar je als kind graag mee speelde en ik vertel je wie jij wérkelijk bent, waar jouw ogen van gaan blinken en waarin jouw ontwikkeling moeiteloos zal verlopen!”

Danielle Krekels, bezielster van CoreTalents, ontdekte in 1989 een link tussen het favoriete kinderspeelgoed van iemand en diens talenten en ware persoonlijkheid. Op basis hiervan ontwikkelde zij de intussen befaamde KernTalenten Methodiek. Geen jarenlange zoektocht meer naar – wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik – met jouw unieke KernTalenten blauwdruk in handen heb je een levenslange leidraad om passende, energiegevende, duurzame keuzes te maken.

De wetenschappelijk gevalideerde methode wordt op een toffe en laagdrempelige manier ingezet bij personeelselecties in bedrijven, bij het maken van studiekeuzes en jobkeuzes, als voorspeller van burn-out en bore-out, ter preventie en in het herstel ervan. Ze geeft je het nodige inzicht in de relationele dynamieken binnen je gezin, team of klas. Ze vergroot je zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Barbara Rommens is Erkend KernTalentenanalist voor CoreTalents. In haar praktijk Binc Coaching begeleidt ze jong en oud met hun studiekeuze, loopbaanzoektocht en algemene energievraagstukken. Ze is gecertificeerd als Licensed NLP Practitioner, Gecertificeerd Burn-Out Coach, gediplomeerd Emotioneel Welzijns Coach en Kindertalenten Fluisteraar.

Tijdens deze interactieve lezing, Ken je KernTalenten, licht Barbara toe:

  • Hoe de KernTalenten Methode opgebouwd is
  • Waarom het zo belangrijk is om je KernTalenten blauwdruk en je natuurlijke flow te kennen
  • Welke KernTalenten er zijn, een tipje van de sluier
  • Hoe binnen de methodiek anders gekeken wordt naar labels zoals o.a. HSP, ADHD
  • Hoe diverse vormen van creativiteit of empathieën tot misverstanden kunnen leiden in relaties
  • Hoe je jezelf of je kind helpt een passende studie/jobkeuze te maken.

Programma

  • start lezing om 9u30
  • einde lezing om 11u
  • nadien mogelijkheid tot het stellen van vragen

Duik mee in het verhaal rond de KernTalenten en binnenkort durf je te kiezen voor wie je écht diep van binnen bent!
Schrijf je vandaag nog in voor de lezing op 20 november 2019.

Schrijf me in