Boek je afspraak online.

Makkelijk en snel boeken kan online via onderstaande knop.

Nog vragen? Of een cadeaubon nodig?

Blijft je vraag na het lezen van de FAQ onbeantwoord? Wil je een cadeaubon bestellen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

  De cadeaubon wordt verstuurd zodra we je betaling ontvangen hebben.

  Schrijf in op de nieuwsbrief

   Onze locatie

   Contact

   Lindenlaan 7 . 2990 Wuustwezel
   BE 0561.843.695

   Ik werk enkel op afspraak.

   Tijdens een behandeling wordt de telefoon niet beantwoord. Het is belangrijk dat iedereen in volle rust kan genieten van zijn of haar behandeling. Spreek je voornaam, familienaam en telefoonnummer in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Voor vragen of opmerkingen kan je ook het formulier op deze pagina invullen. Om de communicatie te centraliseren en een overzicht te bewaren, vraag ik je graag om me enkel telefonisch of via mail te contacteren.

   FAQ

   Heb je vragen? Kijk eens bij FAQ. Vind je het antwoord daar niet terug dan kan je me bellen, mailen of het formulier op deze pagina invullen.

   Op de hoogte blijven

   Schrijf je in op de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

   Advies

   Geen enkel advies dat ik je geef bij Your Moment vervangt een bezoek aan de dokter of de medicatie die je van hem kreeg. Mijn advies dient louter ter ondersteuning.

   GDPR

   Je gegevens worden enkel bewaard om je een goede behandeling op maat te kunnen geven. Ze worden in geen geval doorgegeven aan derden. Je kan ze te allen tijde inkijken.

   Els, je bent een prachtige dame waar iedereen zich super bij voelt. Heel erg bedankt. Ik voel me op wolkjes!

   NATHALIE DE COCK

   Vanmorgen een ontspanningsmassage gehad. Zalig genoten! Met wat een passie dat Els haar job doet: een topper! Dankjewel!

   PASCALE DELCROIX

   Deze voormiddag heerlijk genoten van een ontspanningsmassage. Ik kom zeker terug!

   KIM BAYENS

   Els is een hele lieve dame die alles in het werk stelt om je de nodige quality time te bezorgen. Ik was echt toe aan een flinke portie ontstressen. Door een deugddoende massage was ik na een uurtje volledig ontspannen. Een bezoekje aan Your Moment zou eigenlijk op regelmatige basis op de agenda moeten staan. Het is echt een weldaad voor lichaam en geest. Dankjewel Els.

   JILL GEENS

   Neem je tijd. Verwen jezelf. Dat verdien je.